طرز تهیه کوفته نخود

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه کوفته نخود,مواد لازم برای پخت کوفته نخود

طرز تهیه کوفته نخود

 

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

مواد مورد نیاز :

 بلغور گندم خیس شده 75 گرم 
 نخود خیس شده 75 گرم 
 گوشت چرخ کرده 200 گرم 
 تخم مرغ 1 عدد 
گردو پودر شده 75 گرم
مرزه ریز خردشده 100 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

مواد مورد نیاز سس :

 رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری 
 زردچوبه  به میزان لازم
 قرص عصاره گوشت  1 عدد
 پیازداغ  2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کوفته نخود :

نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

 

از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

طرز تهیه سس :

رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

 

کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

 

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up