طرز تهیه سوپ پیازچه
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. طرز تهیه سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت سوپ پیازچه,نحوه پخت سوپ پیازچه

نحوه پخت سوپ پیازچه

 

مواد لازم برای سوپ پیازچه :

آب مرغ  يک ليوان 
پيازچه  200 گرم 
قارچ  150 گرم 
 هويج دو عدد 
جو پرک 1/5 پیمانه
شير يک ليوان (دلخواه)
خامه سه قاشق سوپخوری (دلخواه)
نمک و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهيه سوپ پیازچه :

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند ليوان آب روی حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج ها را رنده كرده و به آن اضافه می كنيم. در انتها قارچ ها و پيازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه كرده و اجازه می دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن گاه شير را می توان در صورت تمایل اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش می كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه می كنيم.

 

نکته:

اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.

اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.

 

این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.

اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
آراد برندینگ

تازه ترین مطالب

تبلیغات