با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

نحوه پخت سوپ پیازچه
مواد لازم برای سوپ پیازچه :
| آب مرغ | يک ليوان | 
| پيازچه | 200 گرم | 
| قارچ | 150 گرم | 
| هويج | دو عدد | 
| جو پرک | 1/5 پیمانه | 
| شير | يک ليوان (دلخواه) | 
| خامه | سه قاشق سوپخوری (دلخواه) | 
| نمک و فلفل | به ميزان لازم | 
طرز تهيه سوپ پیازچه :
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند ليوان آب روی حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج ها را رنده كرده و به آن اضافه می كنيم. در انتها قارچ ها و پيازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه كرده و اجازه می دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن گاه شير را می توان در صورت تمایل اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش می كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه می كنيم.
نکته:
اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.
اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.
این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.
اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.
گردآوری: بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





