نکات مهم برای تهیه بستنی

bastani

1- بستنی هم با ثعلب و هم بدون ثعلب تهیه می شود.

2- با انواع آب میوه صاف شده می توان بستنی، کوکتل و نوشابه درست کرد.

3- برای بستنی، 2 لیوان آبمیوه و 2 قاشق سوپخوری شکر استفاده می کنیم. در آبمیوه های ترش بین 5 تا 6 قاشق سوپخوری شکر می ریزیم. منظور از کوکتل نوشیدنی است که از ترکیب چند ماده درست می شود.

4- اگر میزان شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خود را نمی بندد.

5- بستنی را که در فریزر قرار می دهیم اولاً باید در ظرف پلاستکی یا روی باشد. ثانیاً باید بسته شود نه اینکه یخ بزند. سپس آن را هم می زنیم و در فریزر و یخچال می گذاریم و پس از بسته شدن دوباره بیرون می آوریم و هم می زنیم این کار سه بار تکرار می شود.

6- در تمام بستنی ها می توانیم خامه بریزیم بسیار خوشمزه تر می شود.

7- بسنی ها را می توان با انواع خشکبار آجیلی و میوه جات تهیه کرد.

8- با تمام آبمیوه ها می توان بستنی یخی یا آلاسکا درست کرد، می توان آن را دو رنگ یا یک رنگ تهیه کرد. 9- خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه داخل فریزر می گذاریم ، یخ که زد تکه تکه کرده و در بستنی می ریزیم.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up