طرز تهیه بزقرمه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن بزقرمه,مواد لازم برای تهیه بزقرمه

طرز تهیه بزقرمه

مواد لازم برای بزقرمه :

 پیاز درشت  یک عدد
 گوشت فیله 500 گرم 
 نخود دو سوم پیمانه 
 آب یک و هفت دهم لیتر 
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
سیر چهار تا پنج حبه بزرگ
کشک خشک صد گرم
نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه بزقرمه :

کشک را در نصف پیمانه آبجوش خیس مى کنیم.

نخود را از قبل خیس مى کنیم، آب آن را عوض کرده، سپس نخود را جوشانده و آبکش مى کنیم تا نفخ آن گرفته شود. 

 

پیاز را نگینى خرد کرده و در کمى روغن زیتون تفت مى دهیم، سیر  را نیز اضافه مى کنیم، سپس گوشت را نیز تفت مى دهیم تا رنگ آن کاملاً تغییر کند.

زردچوبه و فلفل سیاه مى زنیم، نخود و آب را اضافه کرده، وقتى غذا جوشید شعله را کم مى کنیم و زمان مى دهیم تا گوشت و نخود کاملاً بپزند، سپس نمک مى زنیم.

 

زعفران را اضافه کرده، وقتى آب غذا کم شد، با گوشت کوب مواد را مى کوبیم و کشک را اضافه مى کنیم.

مى گذاریم تا چند قل بزند و جا بیافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، کشک و سیرداغ تزئین کرده و سرو مى کنیم.

 

* این غذا در کرمان عموماً به عنوان پیش غذا یا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فیله استفاده شده یا با گوشت دنده جایگزین مى شود. 

 

* در بین خانواده هاى کرمانى بسته به ذائقه با کمى تغییر در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سیب زمینى پخت مى شود، اما مواد پایه و روش پخت یکسان است.

* دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up