با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه بزقرمه
مواد لازم برای بزقرمه :
| پياز درشت | يک عدد | 
| گوشت فيله | 500 گرم | 
| نخود | دو سوم پيمانه | 
| آب | يک و هفت دهم ليتر | 
| زردچوبه، نمک، فلفل سياه | به ميزان لازم | 
| سير | چهار تا پنج حبه بزرگ | 
| كشک خشک | صد گرم | 
| نعنا داغ و پياز داغ | به ميزان لازم | 
| زعفران دم كرده | به ميزان لازم | 
طرز تهیه بزقرمه :
كشك را در نصف پيمانه آبجوش خيس مى كنيم.
نخود را از قبل خيس مى كنيم، آب آن را عوض كرده، سپس نخود را جوشانده و آبكش مى كنيم تا نفخ آن گرفته شود.
پياز را نگينى خرد كرده و در كمى روغن زيتون تفت مى دهيم، سير را نيز اضافه مى كنيم، سپس گوشت را نيز تفت مى دهيم تا رنگ آن كاملاً تغيير كند.
زردچوبه و فلفل سياه مى زنيم، نخود و آب را اضافه كرده، وقتى غذا جوشيد شعله را كم مى كنيم و زمان مى دهيم تا گوشت و نخود كاملاً بپزند، سپس نمک مى زنيم.
زعفران را اضافه كرده، وقتى آب غذا کم شد، با گوشت كوب مواد را مى كوبيم و كشك را اضافه مى كنيم.
مى گذاريم تا چند قل بزند و جا بيافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، كشك و سيرداغ تزئين كرده و سرو مى كنيم.
* اين غذا در كرمان عموماً به عنوان پيش غذا يا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فيله استفاده شده يا با گوشت دنده جايگزين مى شود.
* در بين خانواده هاى كرمانى بسته به ذائقه با كمى تغيير در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سيب زمينى پخت مى شود، اما مواد پايه و روش پخت يكسان است.
* دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.
گردآوری: بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





