با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت ستاره: پنیر پیتزا Pizza cheese نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که برای تهیه انواع پیتزا؛ شامل پیتزا پنیر، پیتزا نیویورکی، پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، پیتزا قیفی و لازانیا شامل لازانیا لقمه ای، لازانیا بدون فر یا حتی انواع سمبوسه مثل سمبوسه پیتزایی به کار میرود.
این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی تهیه و به شکلهای گوناگونی چون رشتهای، ورقهای و … به کار گرفته میشود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوبشدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان میدهد. پنیر پیتزا با پنیر موزارلا فرق دارد و از بافتی نرمتر برخوردار است.
مواد لازم
- شیر: 2 لیتر
- قرص مایه پنیر: 1/4
- جوهر لیمو: 1/2 ق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
1. برای تهیه پنیر پیتزا خانگی ابتدا شیر را با دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
2. جوهر لیمو را داخل کمی آب حل کرده و آن را به شیر اضافه کنید.
3. حدود نیم ساعت دیگر شیر را حرارت دهید.
4. قرص مایه پنیر را داخل 1/4 فنجان آب حل کنید.
5.قرص حلشده را به شیر اضافه کنید و حرارت را کم کرده، چند دقیقه هم بزنید.
6. حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیر دلمه (منعقد) شود.
7. حالا دلمهها را با یک چاقوی تیز ببرید.
8. حالا سراغ پخت پنیر میرویم که مهمترین مرحله تهیه پنیر پیتزا کش دار است. این مرحله نباید بیش از 15 دقیقه طول بکشد زیرا کیفیت و مزه پنیر از بین میرود.
9. حالا تکههای پنیر را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن خارج شود.
10 .حالا پنیر را با دست یا یک قاشق چوبی تمیز، ورز دهید.
11. در همین مرحله مقدار کمی نمک نیز به پنیر اضافه کنید.
12. بازهم پنیر را ورز دهید.
13. وزردادن پنیر در این مرحله باید به قدری باشد که شکل ظاهری پنیر، به صورت یکدست و یک تکه دربیاید.
14. حالا یک ظرف را پر از آب و یخ کرده و پنیر را داخل آن بیندازید.
15. یک ساعت فرصت دهید تا پنیر داخل ظرف آب و یخ باقی بماند.
16. پنیر پیتزا کش دار شما آماده است. برای حفظ کیفیت و تازگی پنیر پیتزا خانگی را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.
1. شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفتهشده یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر بسیار مهم است.
2. قراردادن پنیر پیتزا داخل ظرف یخ باعث انسجام بیشتر پنیر میشود.
3. فاصله زمانی بین اضافه کردن مایه پنیر و جوهر لیمو به این صورت است که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو، باید چند دقیقه شیر را هم بزنید و بعد مایه پنیر را اضافه کنید.
4. از آنجا که پنیر پیتزا، گرانترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست و معمولا پنیر پیتزای بازاری چربی بالایی دارد، بهتر است دستبهکار شده و در منزل، پنیر پیتزا خانگی تهیه کنید تا هم یک تجربه جدید کسب کرده و هم به اقتصاد خانواده کمک کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.