طرز تهیه پاستا با سس پستو و تن ماهی مخصوص روزهای پر مشغله

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز پخت پاستا با سس پستو, نحوه پخت پاستا با سس پستو

طرز تهیه پاستا با سس پستو و تن ماهی

 

پنه با سس پستو یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که در این مطلب به همراه تن ماهی برای شما درستش کرده ایم.

 

پاستا از جمله غذاهای سریع و خوشمزه است که در این روزهای پرکار خیلی به درد درست کردن برای ناهار و شام می خورد.

 

پنه با سس پستو و تن ماهی

یکی از راه های آماده کردن یک غذای سریع گوشتی، استفاده از تن ماهی است. حالا پاستا که به خودی خود یک غذای سریع است آن هم از نوع ایتالیایی اش که اصولا مرحله دم کشیدن از مراحل پخت کم شده و می توان به راحتی آن را در لیست غذاهای فست فود جا داد.

 

فقط مشکل این غذاها سس های جور و واجورشان است که آماده کردن آنها بیشتر از پخت کل غذا زمان می بردولی نکته اینجاست که شما می توانید اغلب این سس ها را از قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید.

 

حالا کافی است تصمیم بگیرید کدام پاستا را با چه سسی بخورید.گوشت آن هم که اگر مانند تن ماهی آماده باشد که دیگر هیچ غمی ندارید.

 

این پاستا را سس پستو طعم دارکرده است. این سس با گوشت های سفید بسیار هماهنگ است. در این فاصله تن ماهی را هم بجوشانید. حالا فقط کافی است تن ماهی را با سس پستو مخلوط کنید و روی پاستا پنه یا هر پاستای دیگر مورد علاقه تان بریزید و نوش جان کنید.

 

ریحان و گردو اصلی ترین مواد تشکیل دهنده سس پستو هستند بنابراین می توانید از این دو برای تزیین غذا استفاده کنید.

 

مواد لازم برای سس پستو :

سیر   ۶ حبه (ریز خرد شده)
 نمک به میزان لازم 
 فلفل سیاه دانه ای آسیاب شده  به میزان لازم
 روغن زیتون خالص بودار ۱-۲ فنجان 
پنیر پارمزان رنده شده ۱ فنجان
گردو  ۱ فنجان
برگ ریحان تازه خرد شده ۳ فنجان

 

طرز تهیه سس پستو:

سیر، نمک و برگ ریحان را در غذا ساز یا هاون ریخته و با هم مخلوط کنید (به دلخواه می توانید کمی بیشتر سیر و ریحان داشته باشید). سپس گردو را به مواد اضافه می کنید و دوباره مواد را مخلوط می کنید و بعد روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و باز مخلوط کنید و در پایان پنیر پارمزان را به مواد اضافه کرده و باز کمی مخلوط کنید.

 

مزه سس را تست کنید. به دلخواه می توانید مقدار پنیر، روغن زیتون، نمک یا فلفل را اضافه کنید تا مزه سس مطابق ذائقه شما بالانس شود.

 

به دلخواه می توانید کمی آبلیمو تازه نیز اضافه کنید. اما توصیه می کنیم قبل از اضافه کردن آبلیمو به همه سس ابتدا کمی آبلیمو به مقداری از سس زده، مزه سس را تست کرده و ببینید مزه سس را با آبلیمو می پسندید یا بدون آبلیمو.

 

منبع : emruzonline.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up