با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
مواد لازم برای دلمه کدو حلوایی :
| کدو حلوایی کوچک | ۱ عدد | 
| برنج آبکش شده | ۲ پیمانه | 
| گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم | 
| پیاز | ۱ عدد | 
| رب | ۱ قاشق سوپخوری | 
| سبزی دلمه خرد شده | ۳۰۰ گرم | 
| لپه |  ۱/۲پیمانه | 
| سرکه | ۳ قاشق سوپخوری | 
| آلو یا برگه زرد آلو | به مقدار لازم | 
| زعفران | ۳ قاشق سوپخوری | 
| شکر | ۲ قاشق سوپخوری | 
| کره آب شده | ۳ قاشق سوپخوری | 
| نمک و فلفل | به مقدار لازم | 
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را شسته سر آن را بریده و داخل آنرا کاملاً خالی کرده و تمیز می کنیم.
داخل کدو کره آب شده و زعفران و کمی شکر زده روی کدو را روغن می مالیم و به مدت نیم ساعت داخل فر می پزیم.
پیاز را سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده سرخ می کنیم و بعد رب را اضافه کرده و سرخ می کنیم و در نهایت برنج، سبزی و لپه پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت داده و سرکه را هم به مواد اضافه می کنیم.
آلو خیس خورده یا برگه زرد آلو را هم اضافه کرده نمک و فلفل مواد را اندازه می کنیم و داخل کدو را پر می کنیم.
فر را از قبل روی °C۱۸۰ گرم کرده و کدو را داخل ظرف گذاشته روی آنرا فویل می کشیم و کف ظرف را کمی آب می ریزیم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.
منبع : sarashpazpapion.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





