با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :
سوپ مرغ تغلیظ شده | دو فنجان |
سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده | شش عدد |
کره روشن | نصف فنجان |
کره معمولی | دو قاشق غذاخوری |
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) | 2/1 قاشق چایخوری |
پیازچه خرد شده | در صورت دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :
سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.
سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.
در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.
گردآوری: بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.