با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد اولیه:
- برنج 2 پیمانه
- انار دانه شده یک و نیم پیمانه
- خلال پسته یک سوم پیمانه
- گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
- پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
- کشمش پلویی نصف پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استانها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانىها یا سبزى پلو درست مىکنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مىگذارند. اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازىها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مىکنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مىگذارند.
طرز تهیه:
1. برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
2. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
3. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/276044/طرز-تهیه-انار-پلو-مخصوص-شب-یلدا
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.