با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: همون طور که در مطلب آموزشی میت لوف براتون گفتم. میت لوف یکی از غذاهای پرطرفدار آمریکاییه و از اسمش پیداس که پایه اش از انواع گوشته این غذای راحت و خوشمزه معمولا داخل قالب های مستطیل شکل (loaf pan) داخل فر تهیه میشه همون قالب هایی که ما ازشون برای پخت کیک های مستطیلی یا نون تست استفاده میکنیم.
پایه این غذای آسون و خوشمزه میتونه انواع گوشت باشه از گوشت قرمز گرفته تا مرغ و بوقلمون و من در این مطلب طرز تهیه لوف مرغ رو براتون میذارم که خیلی لذیذه و پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین.
مواد لازم برای تهیه لوف مرغ
- سینه مرغ: ۲ الی ۳ عدد حدود ۶۰۰ گرم
- فلفل قرمز: ۳ عدد
- فلفل سبز: ۴ عدد
- آرد نان: ۱/۲ پیمانه
- شیر: ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده: ۲ قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پیاز: ۲ عدد
- سس کچاپ: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
- آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه لوف مرغ
1. برای تهیه لوف مرغ ابتدا باید مرغ رو یا چرخ کنیم یا داخل غذاساز بریزیم تا کاملا ریز ریز و نرم و یکنواخت بشه.
2. حالا داخل یک کاسه بزرگ پیازایی که داریم رو رنده میکنیم. احتیاجی به گرفتن آب پیاز نیست.
3. همه ی مواد بجز سس کچاپ رو به پیاز رنده شده اضافه کنین.
4. حالا مواد رو خوب ورز بدین تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
5. کف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه لوف مرغ رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.
6. در نهایت سس کچاپ رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا مرغ خوب بپزه و مزه ها به خورد هم برن.
7. حالا لوف مرغ لذیذ شما حاضره … نوش جان
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/821664/طرز-تهیه-لوف-مرغ-مرغ-قالبی-مرحله-به-مرحله
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.