طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 

 

درست کردن خورش لوبیا ارومیه,طرز درست کردن خورش لوبیا ارومیه

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

 

مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :

لوبیا چیتی   170 گرم
روغن مایع  به میزان لازم 
گوشت مغز ران یا ماهیچه   400 گرم
پیاز داغ   2 قاشق سوپخوی
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 4 پیمانه
بادمجان سرخ کرده 4 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده 2 عدد
غوره 40 گرم
آبغوره 50 میلی لیتر(حدود 1/4 پیمانه)
زعفران حل کرده 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی خلالی 2 عدد متوسط

 

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :

ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.

 

اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up