با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: موساکا یه غذای خوش طعم و لذیذ یونانیه و از اونجایی که مواد تشکیل دهنده و طعمش خیلی با ذائقه ما ایرانی ها جوره، اینجا هم کلی طرفدار داره. در این مطلب طرز تهیه این موساکای خوشمزه رو براتون میذارم تا در صورتی که هنوز امتحانش نکردین درستش کنین، نوش جونش کنین و عاشقش بشین.
مواد لازم برای تهیه موساکا یونانی
- سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
- بادمجان: ۵ عدد
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
- سیر: ۳ الی ۴ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- سس سفید: ۱ و نیم پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه موساکا یونانی
1. برای تهیه موساکا باید سیب زمینی ها رو بپزیم و برای اینکه زودتر بپزن کافیه پوستشون رو بکنیم و از وسط نصفشون کنیم و بذاریم داخل قابلمه تا بپزن.
2. بادمجون هارو هم که پوست کنده و ورقه ای بریدیم به نمک آغشته میکنیم و میذاریم برای نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره و بعد سرخشون میکنیم.
3. حالا نوبت مایه گوشتیه پس پیاز رو رنده یا خورد کرده و با روغن تفت میدیم و وقتی کمی سبک شدن زرچوبه و فلفل هم میزنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.
4. حالا فلفل دلمه ای رو که خورد کردیم و سیر خورد شده رو هم اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم تا فلفل و سیر هم نرم بشن.
5. بعد رب رو اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم تا رب هم ازخامی در بیاد.
6. در نهایت گوشت چرخی رو هم اضافه کرده و تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه.
7. گوجه هارو نصف کرده و با حدود یک سوم لیوان آب داخل مخلوط کن میریزیم تا پوره بشن.
8. درنهایت گوجه رو به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوطشون میکنیم.
9. حالا اجازه میدیم تا مایه کاملا بپزه و تنگ آب بشه.
10. اینجا فقط میمونه تهیه سس موساکا و چیدن مواد. برای موساکا به سس سفید احتیاج داریم که قبلا در مطلب «سس بشامل با طعم سیر » طرز تهیه این سس آورده شده است. وقتی سس حاضر شد همونطور که هنوز داغه و حرارت هم ملایمه یکی از تخم مرغ هارو داخلش میشکنیم و سریع با هم همشون میزنیم.
11. بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کرده و باز مواد رو خوب مخلوط میکنیم.
12. حالا سس موساکا هم حاضره.
13. در نهایت مواد رو لایه لایه داخل ظرف نشکن مخصوص فر میچینیم. ابتدا کف ظرف رو چرب میکنیم و یک لایه سیب زمینی پخته که حلقه حلقه بریدیم میچینیم. بهتره کمی نمک هم روی سیب زمینی پخته بپاشیم. حالا نوبت مایه گوشتیه. بعد بادمجون سرخ کرده. دوباره سیب زمینی. حالا یه لایه از سسی که آماده کردیم و در نهایت کل سطح سس رو با پنیر پیتزا میپوشونیم و ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فر میذاریم تا مزه مواد به خورد هم بره و پنیر هم کاملا آب بشه. در نهایت برای ۵ الی ۱۰ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا سطح پنیر برشته بشه.
14. اینم از موساکای لذیذ ما آماده برای سرو … نوش جان
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.