علت جیغ زدن کودکان چیست؟

جیغ زدن کودکان,علت جیغ زدن کودکان,دلایل جیغ زدن کودکان

کودکان هنگامی که می خواهند توجه والدین را جلب کنند جیغ می زنند

 

قطعا شما هم با کودکانی مواجه شده اید که گاه و بی گاه شروع به جیغ زدن می کنند. جیغ ضدن و گریه کردن برای دست یابی به اهداف از جمله روش های کودکان برای متقاعد کردن والدینشان است؛ اغلب والدین نیز در اینگونه مواقع تسلیم خواسته کودک می شوند. اما علت اصلی و راه حل مناسب برای جلوگیری از جیغ زدن کودکان چیست؟

کودکان هنگامی که می خواهند توجه والدین را جلب کنند جیغ می زنند. جیغ زدن راهی برای گفتن این است که “به من توجه کنید”. برخی کودکان هنگامی جیغ می زنند که چیزی را می خواهند. در این شرایط جیغ زدن به این معنی است: “من اونو می خوام بدش به من”!

گاهی صدای کودک بالا می رود اما نمی خواهد شما را آزار دهد این مسئله به خاطر شور و اشتیاق او است. کودکان دوست دارند قدرت صدای خود را نشان دهند و روش استفاده از آن را تجربه کنند.

برای جیغ زدن کودک چه کاری می توانم انجام بدهم؟
جیغ زدن به سر کودک برای ساکت شدن او کمکی نمی کند. این کار فقط به او نشان می دهد هر کسی بلندتر داد بزند برنده می شود. بهترین کار در این شرایط از بین بردن شرایطی است که کودک را تحریک می کند جیغ بزند. همچنین می توانید محیط را ترک کنید و به او توجه نکنید.

 

جیغ زدن کودکان,علت جیغ زدن کودکان,دلایل جیغ زدن کودکان

  سعی کنید از جیغ زدن کودکتان بازی درست کنید

 

نکاتی برای جلوگیری از جیغ زدن کودکان
با برنامه کارهای خود را انجام دهید. همیشه نمی توانید در اطراف کودک باشید بنابراین سعی کنید از استراحت و غذای کودک پیش از ترک خانه مطمئن شوید.

رستوران های شلوغ بروید. کودک را به جای مکان های آرام به مکان های شلوغ ببرید. در رستوران های شلوغ از جیغ زدن کودک کمتر خجالت می کشید. همچنین کمتر به او می گویید آرام باشد و سرجایش بنشیند.

از او بخواهید در منزل صدایش را پایین بیاورد. اگر کودک به خاطر خوشحالی جیغ می کشد از او انتقاد نکنید. فقط اگر اذیت می شوید از او بخواهید در منزل صدایش را پایین بیاورد. همچنین آرام حرف بزنید تا او نیز برای شنیدن صدای شما آرام شود.

بازی کنید. سعی کنید از جیغ زدن او بازی درست کنید. به او بگویید بیا جیغ بزنیم ببینیم صدای کی بلندتر است. سپس به او ملحق شوید. سپس او را تشویق کنید صدایش را پایین بیاورد. به او بگویید حالا بیا زمزمه کنیم ببینیم کی آرام تر حرف می زند. سپس حرکات دیگر انجام دهید مانند گذاشتن دست ها روی گوش یا بالا پایین پریدن. این کار باعث می شود جیغ زدن یکی از کارهای بامزه به شمار بیاید.

البته این بازی ها در منزل یا بیرون بهتر است انجام شود. اما اگر در محیط عمومی هستید سعی کنید از بازی های آرام تر استفاده کنید. مثلا می توانید به او بگویید صدایش شبیه شیر است. می توانی صدای گربه هم تقلید کنی؟ اگر کودک در این بازی با شما همراه شد از صداهای دیگر نیز استفاده کنید.

اذعان احساسات خود. اگر کودک به خاطر جلب توجه جیغ می زند دلیل ناراحتی او را از خود بپرسید. به عنوان مثال اگر در سوپرمارکت بزرگی هستید ممکن است جمعیت زیاد او را آزار می دهد. بنابراین سریع مکان را ترک کنید یا سعی کنید سریع خرید کنید و محل را ترک کنید.

اگر فکر می کنید کودک کسل است یا بهانه می گیرد به احساسات او توجه کنید. به آرامی بگویید “می دونم دوست داری بری خونه اما چند دقیقه دیگه طول می کشه تا کارمون تموم بشه”. او نه تنها از گفتن این حرف ها آرام می شود بلکه یاد می گیرد چگونه احساسات را در قالب کلمات بیان کند.

اگر فکر می کنید جیغ زدن کودک به این دلیل است که می خواهد به خواسته اش برسد به او توجه نکنید. انجام دادن خواسته ها با جیغ زدن فقط باعث می شود این رفتار بدش تقویت شود. به جای آن آرام بگویید: “می دانم چه میخواهی اما الان نمیشه بعد بهت میدمش”.

سر کودک را گرم کنید. می توانید کودک را در فعالیتی خاص درگیر کنید. یکی از مادرها می گوید: من در این مواقع با پسرم حرف می زنم. برایش اتفاقات اطراف را توضیح می دهد. این کار باعث می شود او آرام شود. همچنین می توانید از کودک بخواهید در خرید به شما کمک کند یا درباره کاری که انجام می دهید شعر بخوانید. یا به او خوراکی بدهید یا اسباب بازی که در حین خرید سرش گرم باشد.

برای بیشتر مادرها، سخت ترین قسمت کنار آمدن با جیغ های کودک زمانی است که سایر افراد به او بد نگاه می کنند. به یاد داشته باشید همه با این مسئله روبرو شده اند بنابراین به نگاه مردم توجه نکنید.

 

منبع: ooma.org

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای فرزندان

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up