طرز تهیه نرگسی کدو؛ رژیمی و آسان

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آرگا: نرگسی کدو یک نوع غذای ایرانی بسیار خوشمزه می‌باشد، که به خاطر استفاده از کدو در تهیه این غذا، به عنوان یک غذای رژیمی محسوب می‌گردد. کدو سبز دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می‌باشد، بنابراین با سرو این غذا می‌توان از خواص کدو بهره‌مند شد. از این رو در ادامه می‌توانید، با طرز تهیه نرگسی کدو آشنا شوید.

مواد مورد نیاز برای دو نفر:

  • کدو حلقه شده: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • آرد: ۱ قاشق
  • پیاز داغ: ۵ قاشق
  • ادویه و فلفل: به مقدار کمی
  • نمک: به میزان کافی
طرز تهیه نرگسی کدو

طرز تهیه نرگسی کدو:

۱. ابتدا باید، با پوست کدو‌ها را حلقه حلقه کنید، بعد بشویید.

۲. سپس کدو‌ها را داخل صافی بگذارید، تا آب کدو‌ها کاملا خشک شوند.

۳. در مرحله بعدی طرز تهیه نرگسی کدو باید، درون تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن روغن، کدو‌های حلقه شده را داخل روغن سرخ کنید.. سپس تخم مرغ‌ها داخل یک کاسه بشکنید و پس از این که تخم مرغ‌ها را به هم زدید، آرد الک شده، شیر، فلفل، ادویه و نمک را به آن بیافزایید و مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.

۵. در آخر باید تابه‌ای دیگر را با کمی روغن چرب کنید و کدو‌ها سرخ شده داخل آن بگذارید، البته باید پیاز داغ را نیز لابه لای کدو‌ها بریزید، سپس روی حرارت قرار دهید. بعد از چند دقیقه مخلوط تخم مرغ را روی کدو‌ها برزید، که پس از بستن تخم مرغ می‌توانید، آن را از روی حرارت بردارید. حال غذای شما آماده سرو کردن می‌باشد. برای تزیین آن نیز می‌توانید از مقداری فلفل دلمه‌ای رنگی، که به شکل نگینی خرد شده، استفاده کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up