با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :
| ژامبون گوشت دودی | 4 ورق |
| کنسرو ذرت | 3 قوطی |
| فلفل هالوپینو خرد شده | 2 عدد |
| خامه | نصف پیمانه |
| پنیر پارمسان | 1/4 پیمانه |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| پنیر خامه ای | 200 گرم |
| پیازخرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.
در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





