طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و … اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.

مواد لازم

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بادمجان متوسط: ۵ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.

۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.

خورشت شش‌انداز, طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

 

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up