کسب ثروت کلانم با لوبیا اینگونه بود

امروز می خواهم بگویم چگونه با لوبیا به این ثروت کلان رسیدم؛ در واقع بنده در ابتدا از طریق شخصی با دنیای شگفت انگیز تجارت آشنا شدم و بعد از مدتی که این عرصه را به خوبی شناختم با فعالیت در خصوص عرضه انواع لوبیا توانستم به کسب ثروت برسم.

لوبیا چیتی سبز

گوشت قرمز و لوبیا چیتی سبز یکی از منابع آهن می باشند اما مزایا لوبیا سبز به نسبت گوشت قرمز می تواند این باشد که لوبیا سبز فاقد چربی است و مصرف آن برای افارد مضر نیست.

زمان کاشت این محصول معمولا اواخر بهار می باشد.

احتمالا همه شما طعم خوب خوراک لوبیا سبز را تجربه کرده اید و از آن زمان علاقه شما نسبت به لوبیا سبز شروع شده است.

از لوبیا سبز برای درست کردن لوبیا پلو که یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان هم است استفاده می کنند.

اگر شما در خانواده خود فردی دیابتی یا با رژیم غذایی خاص دارید می توانید لوبیا سبز را در برنامه غذایی آنها قرار دهید.

بهترین روش بهره بردن از خواص لوبیا سبز بخار پز کردن آن است زیرا بسیاری از خواص موجود در لوبیا سبز را حفظ می نماید.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-02T171122.240.jpg

لوبیا چیتی فرانسوی

لوبیا چیتی فرانسوی یا لوبیای یونانی از انواع حبوباتی است که در اکثر کشورهای جهان استفاده می شود.

در کشور ما این نوع از لوبیا بسیار پرکاربرد و همچنین محبوب است کاشت این نوع از لوبیا تفاوت چندانی با سایر لوبیا ها ندارد و محصولی یک سال محسوب می شود.

زمان کاشت تا برداشت آن حدود 5 الی 6 ماه طول می کشد این نوع از لوبیا تفاوت زیادی در رنگ با سایر انواع لوبیا ها دارد.

رنگ اصلی آن سفید است که لکه های قرمز یا سیاه رنگ بر روی آن وجود دارد.

در اندازه هم تقریباً مشابه با لوبیای قرمز است البته در برخی موارد این لوبیا بیا کمی کوچک تر است.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-02T171136.633.jpg

لوبیا چیتی قرمز

همچنین باید گفت که ویتامین B موجود در دانه های این لوبیا چیتی قرمز باعث می شود که بدن فرد برای زایمان و دوره شیر دهی آمادگی بیشتری پیدا کند.

لازم است بدانید تمام فوایدی که در بالا ذکر شد مختص لوبیای کاملا تازه و مرغوب می باشد، ویژگی های کلی این محصول عبارتند از:

سطح این لوبیا کاملا درخشان است و رنگ پوسته و نقش های روی آن هرگز کدر نیست.

رنگ زمینه آن صورتی کم رنگ‌ بوده که توسط طرح های تیره تری پوشیده شده است.

در نمونه های تازه هرگز نمی توان پوسته لوبیای خام را جدا کرد چون محکم به بافت لوبیا متصل می باشد.

بافت داخلی این نوع لوبیا به دو قسمت کاملا مساوی تقسیم می شود.

قند این لوبیا در صد گرم به میزان 2.1 گرم برآورد شده است.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-02T171150.495.jpg

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up