طرز تهیه کمج کباب

kamjkabab

کمج کباب غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در مهمانی هایتان درست کرده و سرو کنید
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کمج کباب برای 5 نفر:

گوشت گوساله  کبابی    400     گرم
گردو 150     گرم
سبزی معطر 1     لیوان
 رب انار   3     قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1     قاشق غذا خوری
پیاز خام و رنده شده  1     عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کمج کباب:
گوشت کبابی با نمک فلفل پیاز وسبزی خام و گردو طعم دارش میکنیم.

معمولا ازشب قبل رب انار ورب گوجه باکمی اب سرد مخلوط میکنم به مواد گوشتی اضافه میکنم.

با شعله کم میگذاریم بپزد هر از گاهی به آن کمی اب سرد اضافه میکنیم تاگردو به روغن بی افتد .

منبع : beryooni.com

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up