
مواد لازم جهت تهیه سالاد چند طبقه برای 5 نفر
| کلم قرمز بسیار ریز خرد شده | 1/4 عدد | 
| سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده | 2 عدد | 
| خیار شور بزرگ خرد شده نگینی | 2 عدد | 
| ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی | 3 عدد | 
| ذرت پخته شده | 1 بسته | 
| هویج رنده شده | 2 عدد | 
| شوید تازه و خرد شده | 3 قاشق غذا خوری | 
| سس خردل | به میزان لازم | 
| سس مایونز | به میزان لازم | 
| روغن زیتون | به میزان لازم | 
| آبلیمو | به میزان لازم | 
| نمک فلفل | به میزان لازم | 
طرز تهیه سالاد چند طبقه:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..
ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..
کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .
زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ….
قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..
نوش جان
منبع :beryooni.com





