در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم. مش ماش مرغ را در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت برای 5 نفر :
قارچ | 1 بسته |
شیر | 1 پیمانه |
آرد سفید | به میزان لازم ( کمی ) |
پوره سیب زمینی | به میزان لازم |
* بروکلی | به میزان لازم |
پاین نات (دانه میوه کاج ) | به میزان لازم ( کمی ) |
* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )
طرز تهیه :
برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم ( حداقل دو ساعت در یخچال بماند ).
1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم .
2) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ ها را اضافه میکنیم . شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم . و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .
منبع : beryooni.com