مصرف زیاد ماهی‌های چرب مانع رشد سرطان می‌شود

mahicharb

تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داد که مصرف بیشتر ماهی‌های چرب می‌تواند از توسعه تومورهای سرطانی جلوگیری کند.

با توجه به تحقیقات انجام شده، افرادی که مقدار مشخصی از اسیدهای چرب امگا3 غنی شده در انواع برخی از ماهی‌ها مانند ماهی قزل‌آلا آلاسکا وحشی مصرف می‌کنند به طور قابل توجهی در معرض خطر کمتری از تعداد سرطان‌ها از جمله تخمدان، آندومتر،‌ حلق، مری،‌ معده، کولون،‌ رکتوم و پانکراس قرار می‌گیرند.

این تحقیقات همچنین نشان داد که مصرف رژیم غذایی فراوان از اسیدهای چرب امگا3 که ماهی‌های چرب از نوع برجسته است، منجر به کاهش خطر ابتلا به نوع رایج از تومور سرطانی شناخته شده به عنوان «آدنوکارسینوم» می‌شود.

تحقیقات اخیر همچنین نشان داده است که اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند به جلوگیری از مشکلات قلبی کمک کند.

به گفته محققان، روغن ماهی باعث کاهش التهاب می‌شود و ممکن است اثرات آسم و بیماری روده را کاهش ‌دهد، و از خطر تولد نوزاد نارس جلوگیری کند و به بهبود حافظه و درمان افسردگی منتهی می‌شود.
اخبار علمی – فارس

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up