مواد لازم برای هر نفر :
گوشت قیمه مرغ یا گوساله | 80 الی 100 گرم |
ونوشک | نصف لیوان |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذا خوری |
پیاز | 1 عدد |
طرز تهیه :
گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .
ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید .دو تصویر با گوشت مرغ و گوساله و ونوشک پاک شده و خوشه ای برایتان گذاشتم .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com