مواد لازم:
فیله مرغ 5 تکه
ماء الشعیر یک پیمانه
آب یک پیمانه
آرد 5/1 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و سیاه 2/1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
ماء الشعیر یک پیمانه
آب یک پیمانه
آرد 5/1 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و سیاه 2/1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
1- در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
2- در ظرفی فیلههای مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیلهها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطهور سرخ کنید.
3- این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.
منبع :bartarinha.ir