ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

با مجله اینترنتی ورزین همراه باشید :

 

افراد مبتلا به فیبروم,فیبروم, ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

فیبروم( fibrum) یا فیبروید( fibroid) یا میوما( myoma) تومورهای ماهیچه ای هستند که( معمولاً) بر روی دیواره رحم رشد می کنند. فیبروم ها تقریبا همیشه خوش خیم( غیرسرطانی) هستند.

امکان دارد در شخصی تنها یک فیبروم وجود داشته باشد و در فرد دیگری تعداد زیادی فیبروم تشکیل شود. فیبروم ها ممکن است به کوچکی یک دانه و به بزرگی یک گریپ فروت باشند.

اما در موردهای نادر فیبروم ها بسیار بزرگتر هم میشوند. پزشکان فیبروم ها را بسته به محل رشد آن ها گروه بندی می کنند. تقریبا بین ۲۰% تا ۸۰% از زنان تا سن پنجاه سالگی به فیبروم مبتلا میشوند. فیبروم ها اغلب بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی به وجود می آید. در زنانی که هیچ علایمی وجود ندارد، امکان دارد پزشک متخصص هیچ درمانی توصیه نکند. ولی در خصوص زنانی که فیبروم ، ایجاد علایم مینماید معمولاً تحمل وضعیت دشوار خواهد بود.

افراد مبتلا به فیبروم,فیبروم, ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

رابطه ورزش با فیبروم

چه کسانی بیش تر به فیبروم مبتلا میشوند؟

سن:

با بالارفتن سن زنان احتمال ابتلا به فیبروم هم افزایش مییابد، به ویژه در سن ۳۰ تا ۵۰ سالگی. بعد از یائسگی معمولاً فیبروم ها کوچک میشوند.

سابقه خانوادگی:

داشتن فرد مبتلا در خانواده ریسک ابتلا را در افراد دیگر خانواده افزایش می دهد. به ویژه ریسک ابتلا به فیبروم در زنی که مادر مبتلا ، داشته باشد سه برابر اشخاص معمولی است.

چاقی:

ریسک ابتلا به فیبروم در زنان چاق بیش از دیگران است. زنانی که خیلی چاق هستند دو تا سه برابر افراد دیگر در معرض ابتلا به فیبروم می باشند.

عادت های غذایی:

خوردن میزان زیاد گوشت قرمز و ژامبون با ریسک بالای ابتلا به فیبروم رابطه دارد . به نظر می رسد استفاده میزان زیاد سبزیجات ریسک ابتلا را کاهش می دهد.

فیبروم مانند هر بیماری دیگری، ورزش و نرمش و داشتن فعالیت بدنی تأثیر خوبی در جلوگیری از رشد فیبروم و تشدید آن دارد.

مطالعات نشان داده است زنانی که بطور منظم ورزش میکنند ، به راحتی از عهده کنترل بیماری و تشدید شدن آن برمی آیند. ورزش با ایجاد نشاط و تقویت سیستم ایمنی بدن اثرات جانبی این بیماری را از بین می برد. زنان مبتلا به فیبروم حتماً باید یک برنامه ی منظم ورزشی برای خود تدارک ببینند.

افراد مبتلا به فیبروم,فیبروم, ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

بهترین ورزش ها برای افراد مبتلا به فیبروم

آیا فیبروم برای خانمی که ورزش میکند مشکلی ایجاد میکند یا خیر؟

خیر. فیبروم هایی که سایز متوسطی دارند و تعدادشان زیاد نیست، با ورزش کردن مشکلی برای خانم بوجود نمی آید.

تنها موردی که امکان دارد مشکلی پیش آورد، فیبروم هایی هستند که خارج از حفره رحمی هستند و با پایه به رحم وصل شده اند، احتمالا در اثر فعالیت های ناگهانی دور پایه خودشان پیچ بخورند و بسیار دردناک میشود و حتماً احتیاج به جراحی دارد.

بهترین ورزش هایی که برای اشخاص مبتلا به فیبروم توصیه میشود پیلاتس، تایچی، یوگا و شنا میباشد .

منبع : مجله چه نیوز

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up