معمولا یکی از پیش غذا های خوشمزه که در رستورانها و فست فود ها سفارش میدهیم قارچ سوخاری میباشد که بسیار خوشمزه هست امروز طرز تهیه این پیش غذا خوشمزه را آموزش میدهم
مواد لازم قارچ سوخاری :
قارچ : ۳۰۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه
آرد ذرت : نصف پیمانه
بیکینگ پودر : ۳/۴ قاشق چایی خوری
آب : یک پیمانه
نمک و فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری :
ابتدا آرد و آرد ذرت و ادویه و بکینگ پودر را به هم به خوبی مخلوط میکنیم
حال یک پیمانه آب را به مخلوط بالا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یکدستی بدست آید
و حال قارچ ها را در مایه میگذاریم و خوب میغلطانیم تا تمام سطح قارچها به مایه آغشته شود
و سپس قارچها را با پودر سوخاری میپوشانیم
و حال در یک قابلمه کوچک و گود روغن به مقدار زیاد میریزیم و میگذاریم تا روغن داغ شود سپس قارچها را در روغن میاندازیم و حرارت گاز را متوسط میکنیم تا قارچها سرخ شود فقط حرارت کم نباشد که باعث میشود قارچها اب بندازد
حال قارچها را از روغن بیرون میاوریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود و بعد نوش جان کنید