مواد لازم برای 4 نفر
- تخممرغ آبپز: 2 عدد، ساطوری
- خیار قلمی: 2 عدد، نگینی
- کنسرو ماهی تن: 120 گرم
- شوید ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – روغن کنسرو ماهی تن را گرفته و آن را با چنگال خرد کنید.
2 – در یک کاسه همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید. سالاد را حداقل نیمساعت با در بسته در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
نکات آشپزی
1 – به جای روغن و آبلیمو میتوانید از سس مایونز یا ماست خامهای استفاده کنید.
2 – اگر میخواهید سالاد را مانند عکس تزیین کنید، سر لیمو را با چاقو بریده و داخل آن را با چاقو پارهپاره کنید، سپس با قاشق مرباخوری داخل لیموترش را خالی کرده و گوشت آن را آب گرفته و در سالاد استفاده کنید.
منابع: برترین ها و چه نیوز