تایلندیها با میگو یک خوراک بینظیر درست میکنند. این خوراک به خاطر داشتن فلفلهای متفاوت، سبزیهای معطر و سس سویا طعم و مزه متفاوتی دارد . تایلندی ها که عاشق این غذا هستند ، شما هم طرفدارش می شوید.
مواد لازم برای 2 نفر
- 300 گرم میگو
- 200 گرم قارچ
- 2 عدد فلفلهالوپینو سبز
- 2 عدد فلفلهالوپینو قرمز
- 2 ق س روغنزیتون
- 3 ق س سس سویا
- 1 تکه زنجبیل تازه
- به میزان لازم فلفل پرک قرمز
- 3 حبه سیر رنده شده
- 2 ق س پودر گشنیز خشک یا تازه
طرز تهیه:
1. میگوهای پاک شده و شسته شده را به مدت نیم ساعت در مخلوط سس سویا، روغنزیتون، زنجبیل رنده شده و فلفل پرک قرار دهید تا مزه دار شوند.
2. 1 فلفلها را بشویید، سپس آنها را بهصورت حلقهای خرد کنید. یک تابه مناسب را روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید. حالا میگوهای مزه دار شده را همراه با سس درون ظرف و فلفلهای خرد شده داخل آن ریخته و مرتب هم بزنید تا مواد کمی تفت بخورند.
3. قارچها را بعد از شستوشو خرد کنید، سپس آنها را داخل تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید.
4. در آخر سیرهای رنده شده و پودر گشنیز را به غذا اضافه کنید. بعد از چند دقیقه که مواد باهم تفتداده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.
یه جور دیگه
– میتوانید بهجای فلفلهالوپینو بسته به ذائقه از فلفل دلمهای رنگی یا فلفل تند استفاده کنید.
– درصورتیکه زنجبیل تازه در دسترس ندارید، از پودر زنجبیل خشک استفاده کنید.
فوت و فن
معمولاً سس سویای موجود در بازار شور است پس به غذا نمک اضافه نکنید.
منبع:مجله آشپزی مثبت و مجله خبری چه نیوز