تورتیلای ذرت ، یک غذای مکزیکی
طرز تهیه تورتیلای ذرت برای 4 نفر
مواد لازم :
سیب زمینی 6 عدد
روغن مایع 200 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
ذرت 100 گرم
قارچ 100 گرم
جعفری خرد شده 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پنیر پیتزا 500 گرم
نمک، زردچوبه،فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده و ورقه ورقه می کنیم. آنگاه ورقه های سیب زمینی را پس از شستن و خشک شدن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا طلایی شود. برای آنکه سیب زمینی ها خوشرنگ شوند؛ 2 دقیقه قبل از آنکه آن ها را از روی حرارت برداریم کمی زردچوبه به آن ها اضافه می کنیم. پیاز، گوجه فرنگی،قارچ و فلفل دلمه ای را را نیز ریز خرد کرده و به همراه ذرت آبپزشده و جعفری روی حرارت قرار می دهیم تا کمی تفت بخورد. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود. سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا خودش را ببندد. سینی فر را چرب می کنیم و ابتدا در ردیف اول سیب زمینی ها را چیده و روی آن مایه ی پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و ذرت می ریزیم و روی آن یک لایه ی دیگر، سیب زمینی قرار می دهیم. سپس روی طبقه ی دوم سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را میریزیم و کمی آویشن پاشیده و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. آنگاه سینی فر را به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر پیتزا طلایی شود.
منبع: chehnews.ir