مواد لازم :
استیک ( گوشت راسته با تکه های 3 سانتی ) : 450 گرم
کاهو شسته و خرد شده : 300 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 12 عدد
خیار خرد شده : 1 عدد
پنیر فتا خرد شده : 1 فنجان
زیتون : 20 عدد
سس سالاد با سرکه یونانی : 1 فنجان
طرز تهیه :
ابتدا تکه های گوشت را در کیسه پلاستیکی بریزید و با نصف فنجان سس مخلوط کنید و کیسه را تکان دهید تا تمام گوشت ها آغشته به سس شود. کیسه گوشت را برای 1-2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. گریل را گرم کنید و تکه های گوشت را به سیخ بکشید. سیخ های کباب را به مدت 10 دقیقه روی شعله زیاد و با فاصله 10-15 سانتی متری از ذغال ها در گریل ذغالی قرار دهید. طرف دیگر گوشت را هم کباب کنید. کاهوهای خرد شده را در بشقاب غذاخوری بریزید و روی آن خیار، پنیر، گوجه فرنگی و زیتون بریزید. نصف فنجان باقی مانده سس را روی سالاد بچکانید و گوشت کباب شده را روی مواد سالاد قرار دهید. سالاد یونانی گوشت و کاهو آماده سرو است.