مجله آشپزی مثبت – نیره اعظم زنجانی: اغلب کوکوهای کدو معمولا فقط ترکیبی است از کدو و تخم مرغ ولی این کوکو در نوع خودبی نظیر است. تفاوت آن در مواد خوشمزه و متفاوتی است که در دستور این کوکو وجود دارد. پس زمان را از دست ندهید و دست به کار شوید.
مواد لازم برای 2 نفر
- 1 عدد کدو متوسط
- 1 عدد هویج
- 1 عدد تخممرغ
- 2 ق س آرد
- 1 ق س مغز تخمه آفتابگردان
- 1 ق م زعفران حل شده
- 1 ق س زرشک پلویی
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن مایع برای پخت
- 1 ق چ دارچین
طرز تهیه:
1. ابتدا کدو و هویج را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید، سپس در یک ظرف مناسب بریزید. زرشک را بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. زرشک را هم به مخلوط هویج و کدو اضافه کنید.
2. حالا مغز تخمه آفتابگردان را همراه با آرد، زعفران دم کرده، دارچین و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
3. در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا یک طرف کوکو بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.
4. بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را برشهایی به شکل باقلوا بزنید، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
فوت و فن
برای تهیه این کوکو بهتر است کدو و هویج را خیلی ریز رنده کنید تا کوکوی شما شکل زیباتری به خود بگیرد.