مستان فصل غذاهای دریایی است. فصل ماهی و میگو و غذاهایی سرشار از سلامت. حالا وقتش است؛ هرچه در تابستان ماهی و میگو نخوردید حالا باید جبران کنید. البته اگر جزو کسانی هستید که برای خوردن آبزیان بهانههای مختلف در آستین دارید، برایتان یک خبر جالب و البته مربوط به زیباییتان داریم.
از همه خواص میگو که بگذریم و از همه کارهایی که با ویتامین و امگا3 در بدن میکند، آیا میدانستید خوردن میگو میتواند با روند پیر شدن سلولهای پوست مبارزه کند؟ متخصصان تغذیه معتقدند میگو رنگدانهای بهنام آستاکسانتین دارد که متعلق به خانواده کاراتنوئیدهاست و تامینکننده رنگ صورتی- قرمز میگو محسوب میشود. آستاکسانتین همچنین با سرطان و بیماریهای قلبی- عروقی و دیگر بیماریهای مزمن مقابله میکند.
این رنگدانه بهدلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی با پیری سلولی مقابله میکند. اگر میخواهید این آنتیاکسیدان مفید میگو حفظ شود باید آن را بخارپز کنید. سرخ کردن و تفت دادن بیش از حد میگو در روغن تقریبا بیشتر خواص مفید آن را ازبین میبرد. مثلا میتوانید با میگو یک سالاد خوشمزه درست کنید.
طرز تهیه:
1. میگو را با کمی سیر و روغنزیتون طعمدار کنید و بعد از یک ساعت بگذارید برای 10دقیقه بخارپز شود.
2. میگو را با کمی کاهو، خیار و گوجه خرد شده مخلوط کنید.