مواد لازم :
بادنجان 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز یک عدد
آب مقداری
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
گوشت با استخوان نیم کیلو
فلفل دلمه ای رنگی یک عدد بزرگ
طرز تهیه :
بادنجان را پس از پوست گرفتن نگینی خرد می کنیم و همراه گوجه فرنگی و پیاز خرد شده با کمی نمک، ادویه و فلفل با یک لیوان آب با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و آب آن برچیده شود. همچنین می توانیم با آب گوشت آن ها را بپزیم. گوشت را همراه ادویه و یک عدد پیاز می پزیم پس از پختن گوشت و برداشتن آب آن داخل یک دیس مواد بادنجان پخته شده را کنار ظرف می ریزیم و گوشت را در یک طرف می گذاریم و با جعفری و پیاز خرد شده و حلقه های گوجه فرنگی آن را تزئین می کنیم.