روش تهیه فلفل شکم پر سوخاری خوشمزه
طرز تهیه فلفل شکم پر سوخاری
روش تهیه فلفل شکم پر سوخاری خوشمزه
مواد لازم :
فلفل بزرگ: 20 عدد
گوشت گوسفندی: 700 گرم
پنیر پیتزا: 450 گرم
گوجه فرنگی نگینی خردشده: 1 عدد
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا از هم): 12 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
آرد سوخاری: 200 گرم
طرزتهیه :
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در ظرفی تفت می دهیم. سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت پخت، گوجه های نگینی خرد شده را داخل مخلوط می ریزیم و 2 دقیقه تفت می دهیم تا گوجه ها کمی نرم شده، سپس مخلوط را از روی حرارت برمی داریم. پنیر پیتزا را رنده کرده و با مقداری پیاز نگینی خرد شده در ظرفی جداگانه مخلوط می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در ظرفی سفیده ها را با همزن آنقدر هم می زنیم تا پف کنند. بعد از اینکه سفیده ها آماده شد، زرده تخم مرغ را به سفیده ها اضافه می کنیم. فلفل ها را با چاقویی تیز از یک سمت برش می دهیم. فلفل ها باید به اندازه ای باشند که بتوان داخل آنها را با مواد پر کرد. سپس دانه های داخل فلفل را خارج می کنیم. فلفل ها را به آرامی در دست گرفته و داخل آنها را با گوشت پر می کنیم اما نه آنقدر که فلفل ها بسته نشود سپس کمی مخلوط پنیر پیتزا روی آن می ریزیم. بعد از اینکه داخل فلفل ها را پر کردیم با استفاده از خلال دندان شکاف فلفل ها را می بندیم. داخل یک تابه روغن ریخته و می گذاریم تا روغن داغ شود. فلفل ها را داخل آرد سوخاری غلتانده، سپس درون مواد تخم مرغ می زنیم و یکبار دیگر در آرد سوخاری می زنیم. فلفل ها را داخل تابه ای که روغن آن کاملا داغ شده قرار می دهیم تا کاملا سرخ شود. باید توجه داشته باشیم که تا نیمه فلفل ها باید در روغن باشد.