
مواد لازم :
| گل کلم بزرگ | 
1 عدد | 
| هویج | 1 کیلو | 
| خیار | 2 کیلو | 
| لوبیا سبز | 
200 گرم | 
| موسیر | 
150 گرم | 
| کلم برگ | 
1 عدد | 
| تمبر هندی | 2 بسته | 
| نمک | به مقدار لازم | 
| سبزی ترشی | 1 کیلو | 
| فلفل دلمه | 1 کیلو | 
| سیر | 0/5 کیلو | 
| بادمجان | 1 کیلو | 
| زرد چوبه | 5 قاشق غذاخوری | 
| فلفل سبز | 750 گرم | 
| کرفس ریز | 2 شاخه | 
| ادویه ترشی | به مقدار لازم | 
طرز تهیه :
همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید . سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید . موسیر را 12 ساعت خیس کنید ، سپس بگذارید خشک شود . بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید ، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود . آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید .
لینک منبع





