[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مواد لازم برای 2 نفر
- 6 ق س روغنزیتون
 - 2 ق س سس سویا
 - 1 ق س شکر قهوهای
 - 3 ق س آبلیمو
 - 1 ق س فلفل قرمز ساطوری شده
 - 500 گرم میگو
 - 1 بسته نودل
 - 1 پیمانه دانه سویا بو داده
 - 4 پیمانه کاهوی خرد شده
 - 2 /1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
 - 2 /1 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
 - گشنیز و نعنای خرد شده برای تزیین
 - به میزان لازم نمک و فلفل
 
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود.
2. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغنزیتون را با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
3. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتوانید سالاد را با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
یه جور دیگه
شما ميتوانيد به جاي شكر قهوهاي از شكر سفيد هم در اين سالاد استفاده كنيد.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/266094/سالاد-میگوی-تایلندی
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





