اگر می خواهید چاق شوید، پاستا با سس مرغ بخورید

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن پاستا با سس مرغ, تهیه پاستا با سس مرغ

پاستا با سس مرغ بی نهایت اشتها آور است

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند، غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

پاستا نواری سبز تازه  250 گرم
 روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
 برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین مقداری


مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
 سیر خرد شده 1 حبه
کنسرو گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
اورگانو خشک 1 قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :

 کره 4 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده  400 گرم
 مغز بادام پوست کنده  90 گرم
 خامه پرچرب 300 میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با سس مرغ :
برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را داخل یک قابلمه، روی حرارت متوسط گرم نمایید. پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند. سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. پس از آن جعفری، اورگانو، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس، به مواد اضافه نموده و هم بزنید. این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید.

برای تهیه سس مرغ، کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم، آب نمایید. سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند.

در همین فاصله، خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود. آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن، به آن نمک و فلفل اضافه نمایید. سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید.

قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید، پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم، منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته، سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان، پاستا با سس مرغ را تزیین نموده، بلافاصله سرو نمایید.

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند، غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

 

پاستا با سس مرغ,پخت پاستا با سس مرغ

پاستا با سس مرغ غذایی چاق کننده و مناسب افراد لاغر

 

منبع : avayesalamati.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/chicken-pasta1-sauce1.html

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up