[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم:
- سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
 - آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
 - هویج , رنده شده : 2 عدد
 - جوانه لوبیا : 175 گرم
 - پیازچه خرد شده : 1 دسته
 - کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
 - کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
 - بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
 - فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد
 
مواد لازم جهت تهیه سس:
- کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
 - سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
 - فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
 - روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
 - آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری
 

طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .
2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .
3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .
5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/326247/سالاد-مرغ-اندونزی-با-سس-تند-بادام-زمینی
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





