راهنمای سفر به کوالالامپور

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از گردشگری همراه باشید :

بدون بازدید از کوالالامپور، سفر شما به مالزی کامل نمی‌شود! کوالالامپور اگرچه گران‌تر از دیگر شهرهای مالزی است، اما از آنجایی که مخلوطی از فرهنگ‌های مختلف هندی، چینی، مالایی و غربی است ایجاد ترکیبی منحصربهفرد از غذا، خرید و زندگی شبانه‌ کرده است.

هزینه‌های معمول

اسکان

هزینه‌ی کرایه‌ی اتاق در مهمان‌خانه بین ۱۱۰۰۰ تا ۳۳۰۰۰ تومان است. ضمن اینکه قیمت اتاق خصوصی در مسافرخانه در حدود ۳۰۰۰۰ تومان در هر شب برای یک اتاق یک نفره و ۴۴۰۰۰ تومان برای یک اتاق دو نفره است.

کرایه‌ی اتاق یک نفره در هتل، مشابه قیمت اتاق یک نفره در مسافرخانه است با این تفاوت که در هتل، حمام شخصی خود را نیز در اختیار دارید. برای یک هتل باکیفیت‌تر، انتظار می‌رود شبی حدود ۷۴۰۰۰ تومان بپردازید.

خوراک

هر پرس غذای خیابانی معمولا قیمتی بین ۴۵۰۰ تا ۶۷۰۰ تومان دارد. غذاهای محلی که در رستوران سرو می‌شود هم قیمتی بین ۳۰۰۰ تا  تومان۱۱۰۰۰ دارند. اگر قصد رفتن به رستورانی زیبا برای نشستن را دارید هزینه‌ی غذا با نوشیدنی حدود ۲۸۰۰۰ تومان می شود. مثل همیشه غذاهای غربی گران‌تر از غذاهای محلی و بومی‌ هستند، با این حال یک وعده فست‌فود غربی تنها حدود ۱۱۰۰۰ تومان هزینه دارد.

حمل و نقل

حمل و نقل عمومی‌ کوالالامپور بسیار عالی است. هزینه‌ی اتوبوس از ۷۳۰ تومان شروع می‌شود، در حالی که هزینه‌ی سفر با مترو و مونوریل بسته به فاصله از ۱۵۰۰ تا ۲۶۰۰۰ تومان متغیر است.

راهنمایی‌هایی برای صرفه‌جویی در هزینه

خرید از مرکز خرید لات ۱۰

مرکز خرید لات ۱۰

 این مرکز خرید مارک‌های اصلی را با تخفیف می‌فروشد و در بین ارزان‌ترین‌ها به احتمال زیاد مارک‌های آسیای جنوب شرقی را بتوانید پیدا می‌کنید.

اقامت در محله‌ی چینی‌ها

محله چینی ها در کوالالامپور

محله‌ی چینی‌ها یکی از بخش‌های ارزان‌قیمت شهر برای اقامت و اسکان است که فاصله‌ی نسبتا نزدیکی به خیلی از جاذبه ها دارد.

پیاده‌روی

محله‌ی چینی‌ها و محله‌ی هند کوچک، بخش‌هایی از شهر هستند که در مجاورت هم قرار دارند و دارای مکان‌های گردشگری و توریستی زیادی هستند؛ بنابراین به راحتی می‌توانید در این دو مکان با یک روز پیاده‌روی گشت و گذار کنید.

جاذبه‌ها و تفریحات کوالالامپور

برج های دوقلوی پتروناس

برج های دوقلوی پتروناس

با ایستادن بر فراز این برج‌های ۴۵۷ متری بر شهر کوالالامپور تسلط خواهید داشت. برجهای دوقلوی پتروناس در طبقات ۴۱ و ۴۲ توسط یک پل هوایی به هم متصل شده‌اند و بازدیدکنندگان می‌توانند چشم‌انداز دلفریبی از شهر را از طریق ایستادن روی پل ببینند. بلیط ورودی برج‌ها ۶۳۰۰۰ تومان است و هر روز تنها تعداد محدودی بلیط وجود دارد که خیلی سریع به فروش می‌رسد؛ بنابراین لازم است اول وقت آنجا باشید. در شب هم می‌توانید بر فراز  پل بایستید و عکس‌هایی زیبا از شهر بگیرید.

خرید از بازارهای معروف

بازار مرکزی و پتالینگ در محله چینی‌ها دو تا از بهترین بازارهای خوب کوالالامپور محسوب می‌شوند و صبح و شب باز هستند. بازارهایی که در طول روز باز هستند به “پاسار تانیو” و بازارهای شبانه به “پاسار مالام” معروف هستند.

بازدید از موزه‌ی ملی

موزه ملی کوالالامپور

موزه‌ی تاریخ ملی محلی عالی برای آشنایی با تاریخ و فرهنگ مالزی است. ابزار، ظروف، جنگ‌افزارها و مصنوعات موجود در موزه شامل یک جمجمه‌ی ۴۰۰۰۰ ساله بوده و سکه‌ی طلای شش‌ضلعی موجود در آن مربوط به قرن ۱۵میلادی است. هزینه‌ی ورودی موزه ۳۶۰۰ تومان است.

غذاهای کوالالامپور

غذاهای کوالالامپور

غذاهای چینی، هندی، مالایی و غربی همگی در کوالالامپور رایج هستند. ترکیب اجتماعی چندین فرهنگ در کوالالامپور منجر به ایجاد ترکیبی از غذاهای محلی متنوع و رنگارنگ در این شهر شده است. بازارها و دکه‌های کنار خیابان مکانی عالی برای خرید غذاهای خیابانی است. ضمن اینکه می‌توانید غذاهایی فوق‌العادهای در محله‌ی چینی‌ها و هند کوچک با قیمتی منصفانه خریداری کنید.

برج مخابراتی منارا در کوالالامپور

برج مخابراتی منارا در کوالالامپور

یکی دیگر از آسمان‌خراش‌های اصلی کوالالامپور برج منارا با ۲۴۰ متر، ارتفاع است. این برج پنجمین برج بلند دنیا بوده و ساختمان‌های اطراف آن در برابر این برج کوتاه به نظر می‌رسند. دید هوایی که در رستوران‌گردان این برج از کوالالامپور دارید بسیار جالب‌تر از برج‌های دوقلوی پتروناس است.

معبد سری مها ماریامان

معبد سری مها ماریامان

این معبد که به معبد هندوهای مالزی هم معروف است در سال ۱۸۷۳ در مرکز منطقه‌ی چینی‌های کوالالامپور بنا شده است و منظره و نمای شگفتانگیزی دارد. معبد سری مها ماریامان قدیمی‌‌ترین و زیباترین معبد این کشور است و همانطور که انتظار می‌رود جایگاه مهمی‌ در بین هندوها دارد. چشم‌گیرترین ویژگی معبد، دروازه‌ی آن است که با ترسیم خدایان هندو آراسته شده است.

موزه‌ی هنرهای اسلامی‌

موزه هنرهای اسلامی

موزه هنرهای اسلامی مالزی منزل‌گاه بیش از ۷۰۰۰ آثار باستانی و نیز کتابخانه‌ای وسیع از متون وکتاب‌های اسلامی‌ و هنر است. این موزه در محوطه‌ی پارک دریاچه با مساحتی به بزرگی ۹۲۹۰ متر مربع بنا شده است. در این فضای وسیع بزرگ‌ترین مدل ساخته شده از مسجد مسجدالحرام مکه را می‌توانید ببینید. این موزه شامل ۱۲ گالری است و بخش‌های آثار باستانی از چینی و سرامیک گرفته تا جنگ‌افزارها و تسلیحات در آن دیده می‌شود.

بازدید از مسجد نگارا

مسجد نگارا

این مسجد که مسجد ملی مالزی هم محسوب می‌شود در میان ۱۳ هکتار باغ بنا شده است و گنجایش ۱۵۰۰۰ نفر را دارد. ویژگی برجسته‌ی این مسجد گنبد چتری‌شکل آن با رنگ آبی روشن و مناره‌ی ۷۳ متری آن است.

معبد غارهای باتو

معبد غارهای باتو

خروج از شهری مملو از بازارهای شلوغ و آسمان‌خراش حس خوشایندی در پی دارد، به خصوص اگر مقصد بعدی معبد غارهای باتو باشد. بعد از یک بالا رفتن طاقت‌فرسا از ۲۷۲ پله، مجسمه‌ی طلایی خدای موروگان از شما استقبال می‌کند و به ورودی غار کاتدرال یکی از بزرگترین غارهای مجموعه‌ی باتو می‌رسید. هنگامی‌ که داخل می‌شوید از سقف بلند ۹۷/۵ متر و زیارتگاه پر آذین هندوها شگفتزده خواهید شد.

باغ دریاچه‌ای کوالالامپور

باغ دریاچه‌ای کوالالامپور

در نزدیکی محله‌ی چینی‌ها و ایستگاه اصلی قطار، این پارک شهری را می‌‌بینید. این پارک به طرز شگفت‌انگیزی شبیه جنگل است. در اینجا از پارک پرندگان و موزه‌ی هنرهای اسلامی‌ هم می‌توانید بازدید کنید. همچنین می‌توانید یک قایق کرایه کرده و در طول دریاچه سیاحت کنید.

پارک تفریحی برجایا تایمز اسکوار

پارک تفریحی برجایا تایمز اسکوار

این پارک در مرکز خرید برجایا تایمز اسکوار قرار دارد و یکی از پارک‌های تفریحی متعددی است که در کوالالامپور یافت میشود. در این پارک علاوه بر وسایل سواری متعدد و ترن هوایی ترسناک آن، پارک آبی و سرزمین عجایب هم وجود دارد.

موزه‌ی سلطنتی پلیس مالزی

موزه‌ی سلطنتی پلیس مالزی

این موزه ممکن است مانند یک موزه‌ی دورافتاده و عجیب غریب به نظر برسد، ولی به طور شگفت‌آوری جالب است. در این موزه مجموعه‌ای از یونیفرم‌های قدیمی‌، اسلحه ها و وسایل نقلیه را می‌بینید که از اعضای مافیای زیرزمینی مالزی کشف و ضبط شده است. ورودی این موزه رایگان است.

فستیوال تایپوسام

فستیوال تایپوسام

این فستیوال بر اساس مذهب هندو است و در ماه فوریه، زمانی که ماه کامل است برگزار می‌شود. هر سال انبوه جمعیت، بیش از یک میلیون مردم محلی و هزاران نفر گردشگر به سمت معبد باتو روانه می‌شوند تا ظرف‌های شیر خود را به خدایان تقدیم کنند.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up