با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- اسفناج 500 گرم
- آرد دو پیمانه
- کنجد یک قاشق غذا خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
- موسیر و سیر به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
- پنیر 100 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
برای تهیه پایه ی تارت:
1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.
3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.
4-خمیر را گرد کنید.
5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.
6-خمیر اضافی را بگیرید.
7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.
8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
برای تهیه مواد میانی:
1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.
2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.
3-آن را در آبکش بریزید.
4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.
5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.
6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.
8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.
10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.