با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
با روش پخت گراتین گل کلم آشنا شوید
مواد لازم برای گراتین گل کلم :
گل کلم خرد شده | ۱ عدد |
تره فرنگی (به تکه های یک سانتیمتری خرد شود) | ۲ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد همه کاره | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | یک و نیم فنجان |
پنیر گریور (رنده شده) | ۱۱۳ گرم |
* آویشن تازه | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی رنده شده | یک هشتم قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
* ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک
مواد لازم برای روی گراتین:
آرد سوخاری | یک و نیم فنجان |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه گراتین گل کلم :
یک قابلمه برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. تره فرنگی را اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا زمانی که کاملا نرم شود (۸ تا ۱۰ دقیقه) در حالی که تره فرنگی می پزد، گل کلم ها را بخارپز کنید. سه تا چهار دقیقه صبر کرده و بعد کلم ها را از سبد بخارپز خارج کرده و کنار بگذارید.
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و آن ها را تفت بدهید
در این مرحله فقط می خواهیم خامی کلم از بین برود، پس نباید کاملا پخته و نرم شود.
گل کلم ها را اضافه کرده تا خامی کلم از بین برود، پس نباید کاملا پخته و نرم شود
دو قاشق غذاخوری آرد را به تره فرنگی و کره اضافه کرده و برای یک یا دو دقیقه هم بزنید. حالا شیر را آرام آرام اضافه کرده و دائم هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود.
تره فرنگی و آرد و کره را اضافه کرده و تفت بدهید تا سس غلیظی بدست بیاید
وقتی سس به اندازه کافی غلیظ شد، دو سوم از پنیر گریور، آویشن، جوز هندی و نمک را به آن اضافه کنید. (باقی مانده پنیر برای روی گراتین استفاده می شود)
وقتی سس به غلیظ شد، دو سوم از پنیر گریور، آویشن، جوز هندی و نمک را به آن اضافه کنید
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
ظرف مخصوص فر را با کره چرب کنید. به آرامی گل کلم های بخارپز شده را در یک لایه داخل ظرف پخش کنید. سس تره فرنگی و پنیر را روی آن ریخته و در آخر هم باقی مانده پنیر را روی آن پخش کرده و برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
ظرف فر را چرب کرده و مواد را مانند دستور بالا درون آن بریزید و در آخر پنیر را روی آن بپاشید
در همین حین، یک قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و بعد آرد سوخاری را داخل آن ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. یک چهارم قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل روی آن پاشیده و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
بعد از پخت گراتین، آن را از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن پاشیده و بعد داخل فر برگرداننده و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید.
بعد از پخت گراتین، از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن بپاشید و بعد داخل فر برگردانید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.