طرز تهیه کیک گوشت

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت کیک گوشت, طرز پخت کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :

 نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
 ادويه به ميزان لازم
بکينگ پودر نصف قاشق چایخوری 
 روغن1/2 ليوان 
ماست1 ليوان
آرد  سفید1.5 ليوان
تخم مرغ4 عدد
پياز متوسط1 عدد
گوشت چرخ کرده300 گرم
رب گوجه فرنگي2 قاشق غذاخوری
قارچ 3 عدد

 

طرز تهیه مواد ميانی کيک:

پياز را تفت می دهيم تا سبک و به سمت طلايی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهيم. قارچ اسلايس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنيم و کمی تفت داده و در نهايت رب و ادويه و نمک و فلفل را می زنيم. ته ليوان آب اضافه کرده و اجازه می دهيم آب مواد کشيده شود. 

 

طرز تهیه مواد کيک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا يکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف ليوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنيم تا يکدست شود. بکينگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنيم و به مواد اضافه می کنيم. 

 

قالب 20 سانت را آماده کرده و ديواره های آن را چرب می کنيم. نصف مايه کيک را داخل قالب ريخته و مواد ميانی کيک را که از قبل آماده کرده ايم به عنوان لايه وسط می ريزيم. سعی کنيد به ديواره قالب نريزيد. سپس باقی مايه کيک را روی آن ريخته و در فری که 10 دقيقه گرم کرده ايم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقيقه در طبقه وسط قرار می دهيد. اندازه  این دستور برای 5 نفر خوب است و اين کيک يک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up