غذای گرمِ زمستانی: همبرگر عدس و گردو

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت آشپزباشی: همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم:

  •     گردو  ۳/۴ پیمانه
  •     آرد سوخاری  ۱/۳ پیمانه
  •     سیر  ۳ حبه
  •     پودر زیره  ۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     عدس  ۳/۴ پیمانه
  •     روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

 

همبرگر عدس و گردو

 

طرز تهیه:

1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.

2-عدس نیم پز و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).

3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

4-مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای ۲ سانتی متر باز کنید.

 

5-  ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و همبرگرها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.

7-برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

 

نکات:

1– گردو ها را کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر پهن کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

2– می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.

3– سیرها را خرد کنید.

4– عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود. 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/474728/غذای-گرمِ-زمستانی-همبرگر-عدس-و-گردو

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up