گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.

مواد لازم:

  • پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
  • شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
  • روغن (کنجد) 1 ق غ
  • سس سویا 1/4 فنجان
  • گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
  • سیر (له شده)  3 حبه
  • فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
  • زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee

طرز تهیه:

1-گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.

 

طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee

 

2-سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.

 

طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee

 

3-روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.

 

طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee

 

4-کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/483892/گوشت-را-به-روش-کُره‌ای-ها-سرخ-کنید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up