با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
نحوه پخت خورش کدو حلوایی
مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :
مرغ | 4 تکه دلخواه |
آلو | 100 گرم |
کدوحلوایی تکه شده پخته | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق سوپخوری |
روغن | 4 قاشق سوپخوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
دارچین، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روش تهیه خورش کدو حلوایی :
یک عدد پیاز را به همراه تکههای مرغ و یک عدد هویج متوسط و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
در نهایت آب مرغ را کنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را در آن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
نکته برای پخت خورش کدو حلوایی :
حتما دقت کنید که این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نکنید.
منبع : مجله آشپزی ایده آل – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.