طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

سالاد ایتالیایی با شکوه حاوی سبزیجات و گوجه و زیتون است و علاوه بر این با یک سسس مخصوص سرو می‌شود که یک سس سبز مخصوص است. این سالاد با همراه کردن مقداری پنیر واجد همه عناصر آشپزی ایتالیایی خواهد بود و از این جهت یک سالاد ایتالیایی درجه یک است.

سالاد ایتالیایی تابستانی حاوی سبزیجات تابستانی، زیتون و پنیر است. خوبی این سالاد این است که سس مخصوص به خود را دارد که شبیه سس پستو درست می‌شود. این سس تنها چند دقیقه وقت شما را می‌گیرد و نیاز به استفاده از مخلوط کن یا غذاساز دارد. برای درست کردن این سالاد اولین اقدام ما شستن سبزیجات با دقت تمام است.

سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

برای شستن کاهو‌ها تاکید فراوان دارم که هر برگ را با دست چک کرده و خوب تمیز کنید تا هیچ گونه گِل یا آفتی روی آن نباشد. برگ‌ها را پس از شستن می‌توان روی پارچه‌ای نخی یا تنظیف پهن کرد تا آبشان گرفته شود یا می‌توانید برگ‌ها را توی آب چکان ظروف بگذارید تا آب آن کاملا تخلیه شود. خشک کردن برگ‌های کاهو خیلی مهم است، چون خیس بودن برگ‌ها ظاهر خوبی به سالاد نخواهد داد. پس قدم بعدی خشک بودن و تخلیه کامل آب سبزیجات است.

رنگ سفید پنیر در کنار سبزی سبزیجات، ترکیب رنگی خوبی را به شما می‌دهد. می‌توانید از پنیر فتا یا ریکوتا یا هر پنیر خشک دیگری که دوست دارید استفاده کنید. استفاده از پنیر لیقوان هم که عالی خواهد بود. برای این سالاد از گوجه گیلاسی یا انگوری استفاده می‌شود، با دو نیم کردن آن خیلی راحت رنگ زیبای دیگری به سالادتان اضافه می‌کنید. فلفل دلمه‌ای، هویج و زیتون هم مواد دیگر این سالاد هستند. در اینجا ما هویج را به صورت برش‌های افقی بسیار نازک درآوردیم که در نوع خود جالب توجه و متفاوت است.

مواد لازم برای ۶ نفر

مواد سس

  • برگ جعفری تازه: ۱ پیمانه
  • برگ ریحان تازه: ۱ پیمانه
  • سیر: ۲ حبه پوست گرفته
  • سرکه: ۱/۴ پیمانه
  • روغن زیتون فوق بکر: ۳/۴ پیمانه
  • نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • عسل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد سالاد

  • کاهوی باغی: ۱ عدد بزرگ
  • فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد بزرگ خرد شده
  • خیار خرد شده: ۱ پیمانه، دانه گرفته
  • گوجه گیلاسی: یک مشت، دو نیم شده
  • زیتون هسته گرفته: ۱ مشت
  • پنیر ریکوتا یا فتا: مقداری، خرد شده
سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

طرز تهیه

۱. ابتدا با درست کردن سس یا همان چاشنی مخصوص شروع می‌کنیم. جعفری، ریحان، پونه کوهی، سیر، سرکه (بهتر است طبیعی و محلی باشد)، روغن زیتون، نمک، فلفل و عسل را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

۲. همه مواد را خوب با هم پوره کنید به طوری که تبدیل به یک سس یا چاشنی غلیظ شود.

سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

۳. مواد تشکیل دهنده سالاد به جز زیتون را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. دقیقا قبل از سرو، حدود نیمی از چاشنی سالاد را داخل آن بریزید و خوب بهم بزنید. در صورت نیاز کمی بیشتر سس اضافه کنید. مطمئن شوید که کل سالاد آغشته به سس شده است تا مزه بگیرد. آن را مزه کرده و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.

۴. پنیر خرد شده را روی سالاد بریزید و در صورت نیاز نمک و فلفل بریزید. سس اضافی را هم در کنار سالاد بگذارید تا هر کس خواست مقدار بیشتری سس اضافه کند البته این سس را می‌توانید همراه غذا‌های دیگر و یا سالاد‌های روز‌های بعد هم استفاده کنید به شرط اینکه در ظرفی کاملا دربسته در یخچال نگهداری شود.

سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

نکات مهم

  • پنیر لیقوان یک پنیر گوسفندی با طعم خاص خود است اگر طعم آن را دوست ندارید از پنیر فتا استفاده کنید. اما پنیر لیقوان طعم خوبی به سالاد می‌دهد. من استفاده از پنیر لاکتیکی صباح را هم توصیه می‌کنم.
  • این سالاد یک سالاد بدون گلوتن با سس مخصوص است و از این جهت در صورتی که مبتلا به بیماری سلیاک هستید می‌توانید با خیال راحت این سالاد را میل کنید.
  • برای استفاده از سبزیجات آزاد هستید و می‌توانید اقلام دیگری را نیز به آن اضافه کنید. می‌توانید از سبزی‌های سالاد میکس ایتالیایی یا چند نوع کاهو استفاده کنید.
سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

منبع: onceuponchef

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب

keyboard_arrow_up