[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
می توانید هنگام سرو چیز کیک را با توت فرنگی و برگ نعناع تزیین کنید
مواد لازم برای چیزکیک :
ویفر وانیلی، ویفر شکلاتی، یا خرده نان زنجبیلی | ۱ فنجان |
کره یا مارگارین ذوب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای | ۶۵۰ گرم |
شکر | نصف فنجان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
چیبس شکلاتی ساده | ۱ بسته (۲ فنجان) |
توت فرنگی تازه | مقداری (اختیاری) |
برگ نعناع تازه | مقداری (اختیاری) |
طرز تهیه چیزکیک :
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ویفر یا خرده های نان را با کره در یک ظرف مخلوط کرده و بعد در یک ظرف مخصوص فر به ابعاد ۱۰×۳ یا ۹×۳ اینچی ریخته و خوب فشار داده و بعد تا زمانی که رویه ی کیک حاضر شود در یخچال نگهداری کنید.
پنیر خامه ای را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ هم زده و بعد شکر، تخم مرغ، وانیل و چیبس های شکلاتی ساده را با آن خوب مخلوط کرده و بعد روی کیکی که در یخچال گذاشته ایم می ریزیم.
حالا چیزکیک را برای ۵۵ تا ۶۰ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از پخت اجازه دهید کیک برای ۱۵ دقیقه خنک شود. حالا با یک چنگال فلزی سعی کنید کیک را از ظرف بیرون آورده و در یک ظرف مناسب درب دار قرار داده و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. می توانید هنگام سرو چیز کیک را با توت فرنگی و برگ نعناع تزیین کنید.
فراموش نکنید که این چیزکیک را باید در یک ظرف درب دار در یخچال نگه دارید.
منبع : novinzi.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.