کیک خرما و گردو

کیک خرما و گردو

مواد لازم برای کیک خرما و گردو:

خرمای بدون هسته 35 عدد

تخم مرغ 2 عدد بزرگ

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

آرد سفید 3 پیمانه سرپر

گردو خرد شده یک پیمانه سرخالی

جوش شیرین یک قاشق چایخوری سرصاف

آبجوش 2 پیمانه

شکر 2 پیمانه

کره یا روغن یک پیمانه

وانیل مقداری

طرز تهیه:

خرمای بدون هسته را با آبجوش مخلوط و هم می زنیم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ را همراه وانیل خوب می زنیم تا سفت و سفید شود. روغن یا کره را آرام افزوده و هم می زنیم . همه مواد را مخلوط کرده و آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را با بقیه مواد می افزائیم تا صاف و یکدست شود در آخر مغزگردوهای خرد شده را به بقیه مواد افزوده و در سینی مستطیل شکل می ریزیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت 30 تا40 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا پخته شود. پس از بیرون آوردن از فر می گذاریم خنک شده و آماده مصرف شود.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up