[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
راز خوشمزه و خوش فرم شدن این شیرینی ها این است که بیش از حد پخته نشوند. برای این کار در حالی که هنوز کامل پخته نشده اند سینی ر از فر بیرون بکشید.
مواد لازم:
- یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره
- 6 قاشق غذا خوری کاکائو شیرین نشده
- سه هشتم قاشق چای خوری نمک
- سه چهارم فنجان شکر
- یک چهارم فنجان کره، نرم شده
- 2 قاشق غذا خوری روغن کانولا
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل
- یک دوم فنجان تراشه های شکلات تلخ و شیرین
روش پخت:
1- آرد را به آرامی داخل فنجان اندازه گیری بریزید، با یک چاقو صافش کنید. آرد، کاکائو و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید و خوب بهم بزنید.
2- شکر، کره و روغن را در یک کاسه بگذارید، حدود 5 دقیقه با یک همزن این ترکیب را خوب بهم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید، یکی یکی و هر بار خوب بهم بزنید. وانیل را اضافه کنید: یک دقیقه ترکیب را بهم بزنید.
ترکیب آردی که درست کرده بودید را به ترکیب کره اضافه کنید. به سرعت پایین دو ترکیب را بهم بزنید تا خوب در هم آمیخته شوند. شکلات را اضافه کنید، دوباره با سرعت پایین بهم بزنید تا ترکیب شود. به مدت 30 دقیقه ترکیب را با یک پلاستیک بپوشانید.
3- فر را تا دمای 350 درجه گرم کنید.
4- روی سینی فر کاغذ پخت پهن کنید، برای درست کردن هر کوکی می توانید یک و یک دوم قاشق غذا خوری از خمیری که درست کردید بردارید. کوکی ها را 8 دقیقه در دمای 350 درجه فر بپزید. سپس اجازه دهید به اندازه 2 دقیقه سرد شوند. کوکی ها را از روی سینی بردارید و در یک ظرف سیمی قرار دهید تا کامل خنک شوند.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/305182/با-کوکی-های-شکلاتی-از-مهمان-هایتان-پذیرایی-کنید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.